0182 - 560122


OK Service Koeriersdienst
Transport in binnen- en buitenland
Betrouwbaar vervoer op maat
24/7 bereikbaar
Lage tarieven
Opslag en voorraadbeheer
Helder en efficiënt vervoer

Overnight en voordeel – Koeriersbedrijf Rotterdam

Indien u een zending heeft zonder grote spoed, kan ons koeriersbedrijf in Rotterdam deze op een eenvoudige en voordelige wijze door heel het land bezorgen (Waddeneilanden uitgezonderd).

Eenvoudig uw zending aanmelden

Als u de zending voor 16.30 uur heeft aangemeld, zorgt ons koeriersbedrijf dat deze binnen één of twee werkdag(en) (afhankelijk van de postcode) op de gewenste locatie wordt afgeleverd. Per colli dienen de pakketten geadresseerd te zijn. De pakketten mogen gezamenlijk maximaal 25 kg wegen en niet meer dan vier handzame pakketten per afleveradres.

Filiaal bij u in de buurt

Het ophaal- of afhaaladres dient in een straal van 30 kilometer bij één van onze filialen in de buurt te zijn. De filialen van ons koeriersbedrijf Rotterdam zijn gevestigd in Zoetermeer, Gouda en Utrecht/ Nieuwegein.

Wordt vaste klant en profiteer

Deze koeriersservice is slechts beschikbaar voor onze vaste klanten, omdat dit een aanvullende dienst is. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden van ons koeriersbedrijf in Rotterdam om vaste klant te worden. Ons koeriersbedrijf is u graag van dienst.

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  captcha

  Privacy Policy

  MKB Keurmerk