0182 - 560122


OK Service Koeriersdienst
Transport in binnen- en buitenland
Betrouwbaar vervoer op maat
24/7 bereikbaar
Lage tarieven
Opslag en voorraadbeheer
Helder en efficiënt vervoer

Koeriersdienst Utrecht

OK Service Koeriersdienst is voor u de ideale koeriersdienst in Utrecht. Inmiddels beschikken wij over meer dan 25 jaar ervaring met koerierswerk, distributie en sneltransport en dat zult u merken in de uitvoering.

Eerlijk en betrouwbaar vervoer

De grote bekendheid die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd als koeriersdienst in Utrecht, hebben wij te danken aan het consequent leveren van eerlijk en betrouwbaar vervoer, met als uitgangspunt de wensen van de klant.

Uw partner voor al uw zendingen

Al uw zendingen worden op een uiterst snelle en efficiënte manier op een veilige wijze naar de gewenste locatie vervoerd. Wij verzorgen het transport door heel Nederland tot zelfs ver daarbuiten. Of het nu om brieven, pakketten of volledige palletzendingen gaat, wij gaan als koeriersdienst geen opdracht uit de weg.

Altijd verzekerd van lage prijzen

Bovendien bent u bij onze koeriersdienst altijd verzekerd van lage prijzen. Deze tarieven kunnen wij bieden doordat wij altijd zorgen voor transport op maat. Voor een koeriersdienst Utrecht kunt u nu telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op deze website invullen en versturen.

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  captcha

  Privacy Policy

  MKB Keurmerk