0182 - 560122


OK Service Koeriersdienst
Transport in binnen- en buitenland
Betrouwbaar vervoer op maat
24/7 bereikbaar
Lage tarieven
Opslag en voorraadbeheer
Helder en efficiënt vervoer

Koeriersdiensten Utrecht

Voor koeriersdiensten in Utrecht hoeft u op dit moment niet meer verder te zoeken. U bent beland op de website van OK Service Koeriersdienst, een koerier die tegen aantrekkelijke tarieven, complete koeriersservice op maat aanbiedt.

Met één telefoontje uw opdracht doorgeven

Als u telefonisch contact opneemt, krijgt u onmiddellijk een ervaren planner aan de lijn. Deze medewerker zal uw opdracht nauwkeurig doornemen en afstemmen, zodat ieder detail bij ons bekend is. Aan het eind van het gesprek vertellen wij u direct waar, wanneer en hoe het transport precies plaatsvindt.

Direct op de hoogte van eventuele vertraging

Bij onverwachte problemen door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of files, zullen wij u als één van de weinige koeriersdiensten in Utrecht, direct op de hoogte stellen van een eventuele vertraging van het transport. Met u kunnen wij dan tijdig samen naar een geschikte oplossing zoeken als dit problemen mocht opleveren.

Alles onder één dank

In tegenstelling tot vele andere koeriersdiensten Utrecht, heeft u bij ons alles onder één dak. Wij kunnen voor u het complete transport van A tot Z verzorgen in binnen- en buitenland. Ontdek nu de vele mogelijkheden van onze koeriersdiensten en neem nu contact met ons op.

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  captcha

  Privacy Policy

  MKB Keurmerk