0182 - 560122


OK Service Koeriersdienst
Transport in binnen- en buitenland
Betrouwbaar vervoer op maat
24/7 bereikbaar
Lage tarieven
Opslag en voorraadbeheer
Helder en efficiënt vervoer

Koeriersbedrijven Rotterdam

Er zijn talloze koeriersbedrijven in Rotterdam, maar vrijwel geen enkele is zo compleet en voordelig als OK Service Koeriersdienst. Doordat wij een enthousiast en deskundig team van ervaren vervoersplanners in dienst hebben kunnen wij op een zeer efficiënte wijze transport op maat verzorgen.

Betaal nooit te veel

Het voordeel van deze werkwijze wordt doorberekend aan de klant, zodat u nooit te veel betaalt en altijd verzekerd bent van onze lage tarieven. Bovendien zijn onze medewerkers in het planningscentrum altijd op de hoogte van de status van uw zending, waardoor u op ieder moment de details kunt opvragen.

Zaken doen met koeriersbedrijven

Veel koeriersbedrijven in Rotterdam en omgeving werken met gecompliceerde systemen, waardoor u geen helderheid heeft over de daadwerkelijke kosten en de status van uw zending. Zaken doen met deze koeriersbedrijven is daardoor niet altijd even efficiënt en kan veel spanningen veroorzaken.

Verzekerd van heldere en betrouwbare service

Van alle koeriersbedrijven Rotterdam, bent u bij ons verzekerd van een heldere en betrouwbare service. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat.

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  captcha

  Privacy Policy

  MKB Keurmerk