0182 - 560122


OK Service Koeriersdienst
Transport in binnen- en buitenland
Betrouwbaar vervoer op maat
24/7 bereikbaar
Lage tarieven
Opslag en voorraadbeheer
Helder en efficiënt vervoer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Voor OK Service Koeriersdienst BV is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijk principe bij onze koeriersdiensten. Bij ons neemt de zorg voor het milieu een belangrijke plaats in bij de bedrijfsvoering. Wij beseffen dat wij als gevestigde koeriersdienst een sterke voorbeeldrol op ons kunnen nemen. Dit doen wij door op een proactieve wijze, een passende invulling te geven aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij wij zo optimaal mogelijk op een milieubewuste en verantwoorde manier werken.

Wat doen wij?

Zo is ons volledige wagenpark voorzien van een GPS- volgsysteem, zodat onze koeriers de meest economische route kunnen kiezen. Bovendien beschikt ieder voertuig van een roetfilter en heeft iedere wagen energiezuinige banden. Ook ons bedrijfspand is zeer duurzaam ingericht. De isolerende onderdelen van ons bedrijfspand, voldoen daarmee volledig aan alle energiezuinige normen. Daarnaast wordt door ons bedrijf al het vuil, zoals verpakkingsmaterialen, zo goede mogelijk gescheiden en hebben onze koeriers een training voor verantwoord energiezuinig rijden succesvol afgerond.

Geen onnodige schade toebrengen?

Deze en andere onderdelen zorgen ervoor dat wij in zekere mate Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wanneer u kiest voor onze diensten, bent u er zeker van dat u het milieu niet onnodig schade toebrengt.

Zelfstandige koeriers uitgebuit

Uit een onderzoek dat onlangs is uitgevoerd in opdracht van FNV Bondgenoten blijkt dat zelfstandige koeriers zich uitgebuit voelen. Een koerier maakt regelmatig werkdagen van 10 uur of langer. Ook de werkomstandigheden zijn vaak onveilig, het loon is laag en de werkdruk is hoog.

Enorme concurrentie

De inzet van koeriersdiensten is de afgelopen jaren erg gegroeid. Steeds meer mensen laten pakketjes bezorgen en de concurrentie neemt toe. De enorme concurrentie zorgt ervoor dat er veel en hard gewerkt moet worden en dat de omzet vaak niet hoog genoeg is. De trend is dat steeds meer zelfstandigen worden ingeschakeld voor koerierswerk dat eerst door eigen personeel werd gedaan. Het voordeel voor koeriersdiensten is dat zij niet de risico´s hoeven te dragen voor verzekeringen en dergelijke.

Onzekere toekomst

Deze zelfstandigen werken meestal onverzekerd, maken lange werkdagen en hebben geen zekere toekomst. Om die redenen wil FNV dat deze koeriers meer bescherming krijgen van de Nederlandse overheid. OK Service Koeriersdienst BV heeft koeriers in eigen dienst, zodat u als klant altijd op de juiste manier wordt geholpen door betrouwbare en professionele koeriers.

OK Service levert 85 adressen binnen 5 uur door geheel Nederland

Het is OK Service Koeriersdienst BV natuurlijk gelukt om onze klant tevreden te stellen door 85 adressen correct en op tijd te bezorgen bij de diverse winkels allen gevestigd in winkel- en stadscentra verspreid over heel Nederland.
Ondanks de tijdsdruk en moeilijk (op dit tijdstip) bereikbare adressen werd het laatste pakket ruim op tijd afgeleverd.

Nieuwe website online

OK Service Koeriersdienst heeft sinds kort een nieuwe website gelanceerd. Via deze website bieden wij u een compleet overzicht van onze koeriersdiensten en de vele mogelijkheden. Voor meer informatie of een offerte op maat van uw koerier in Rotterdam en Utrecht kunt u eenvoudig het contactformulier op deze website invullen en versturen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  captcha

  Privacy Policy

  MKB Keurmerk