0182 - 560122


OK Service Koeriersdienst
Transport in binnen- en buitenland
Betrouwbaar vervoer op maat
24/7 bereikbaar
Lage tarieven
Opslag en voorraadbeheer
Helder en efficiënt vervoer

Koeriersbedrijven Utrecht

Van alle koeriersbedrijven in Utrecht is OK Service Koeriersdienst een van de meest complete en voordeligste koeriersdiensten. Met enthousiaste en deskundige transportplanners zijn wij als koerier in staat om op een efficiënte manier vervoer op maat te verzorgen.

Te allen tijde op de hoogte

Door deze efficiënte manier van werken besparen wij op onze kosten, die wij aan onze klanten doorberekenen. Hierdoor profiteert u altijd van onze lage tarieven. Tevens zijn onze planners op kantoor te allen tijde op de hoogte van de status van de zending, zodat u altijd de details kunt opvragen.

Efficiëntie van koeriersbedrijven

Doordat veel koeriersbedrijven in Utrecht met complexe systemen werken, heeft u als opdrachtgever niet altijd een helder en overzichtelijk overzicht van de status en de kosten van de zending. Door met deze koeriersbedrijven zaken te doen bent u niet altijd verzekerd van efficiënte, waardoor er spanningen kunnen ontstaan.

Betrouwbare en heldere dienstverlening

Als u op zoek bent naar koeriersbedrijven Utrecht, dan heeft u aan ons een partner die uw zending altijd prioriteit geeft en betrouwbare en heldere diensten biedt. Voor vragen of een gedetailleerde offerte kunt u altijd met uw koerier in Utrecht contact opnemen.

Ja, ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Plaats:*

  Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

  captcha

  Privacy Policy

  MKB Keurmerk